Már megértettem, mennyire fontos volt a segítséged tablavásárlás terén. Az, hogy ilyen figyelmet szenteltél a hangszer kiválasztásának, ami szinte hangolás nélkül is nagyszerűen szól, ilyen alacsony ár mellett is. Valamint hogy a kezem méretéhez alkalmas átmérőjű tablát küldtél. Akkor még fogalmam sem volt ezekről, és szeretném most megköszönni a segítséged ezen részleteit is.

– Farkas Lajos

Sokan keresnek meg, hogy venni vagy eladni szeretnének valamilyen indiai hangszert. Nekik készült ez az oldal. Ha bármilyen indiai hangszert szeretnél, nyugodtan írj levelet, vagy hívj fel: +36 30 263 2304, hátha tudok segíteni a beszerzésében.

Nyugodtan hívj akkor is, ha találsz egy olyan indiai hangszert Magyarországon, amit szeretnél megvásárolni, de bizonytalan vagy hangszer minőségében, használhatóságában! Ha tanácsot kérsz, az nem kerül pénzbe és nagyon sok gondot spórolhatsz meg magadnak!


szitár (rendelésre)
tabla
(rendelésre)


szitár

Több hangszerkészítő, minőségben és árban különböző szitárját tudom beszerezni. A szitárokat, a hangszer törékenységére való tekintettel, csak üveggyapot, vagy rétegelt lemezből készült tokban tudom küldeni.A szitár mellé a játékhoz való minden szükséges eszköz: mizrab (pengető), finomhangoló, extra húrkészlet, olajtartó, valamint magyar nyelvű útmutató jár, amely tartalmazza a hangolás, a játék, valamint az indiai zenei rendszer alapvető leírását.

Vilayat Khan stílusú szitár
(Imdad Khani Gharana)
Ravi Shankar stílusú szitár
(Maihar Gharana)


az üveggyapot-tok

ár: az aktuális valutaár, valamint VÁM jogszabályok függvényében változhat,
de kb. 240.000 Ft (üveggyapot-tokkal, tartozékokkal)

>> írj levelet, vagy hívj fel: 06 30 263 2304


tabla

Több hangszerkészítő minőségben és árban különböző tabláját tudom beszerezni. A tablákat üveggyapot-tokban, illetve igény szerint vulkanizált műbőr-tokban, indiai gyártású oktatóvideóval (VCD) küldöm. A tabla mindig egy konkrét alaphangon szólal meg. Vásárlás előtt érdemes eldönteni, hogy mi legyen a vágyott tabla alaphangja.

üveggyapot-tok vulkanizált műbőr-tok

ár: az aktuális valutaár függvényében változhat, de kb.
93.000 Ft (vulkanizált műbőr-tok)
118.000 Ft (üveggyapot-tok)

>> írj levelet, vagy hívj fel: 06 30 263 2304